9 Nisan 2009 Perşembe

Tempo Dergisi'ne Göre Hayatınızı Değiştirecek 50 Film


Daha önce söylemiştim bu listenin hepsine itibar etmesem de Tempo okumayan sinemasever bloggerlar için bu hizmeti yapacağımı. İşte koydum listeyi görüldüğü üzere.(Tıklarsanız büyüyecektir) Listedeki 50 filmin yarısını izlemişim. Divxplanet açıldı filmler indirilmeye başlandı tabi ki. Emule'e bindik gidiyoruz.

Tempo Dergisi'ne göre Hayatımızı Değiştirecek 50 Film..

Hepimizin hayatını değiştirir mi ya da hayatlarımız değişmeye müsait mi bilemiyorum. Ama bu filmlerin küçük dönüşümler yaratabileceği muhakkak.

Hep söylediğim bir şeyi yine söylüyorum.

''Sevgili Sinema Sektörü, izleyemediğimiz binlerce güzel film var. Her gün de yenileri ekleniyor. Nasıl yetişeceğiz bu kadar esere bilemiyoruz. Kafamız allak bullak. Okullarımız, işlerimiz, dizilerimiz var. Hatta bir kısmının mesajlarına cevap bekleyip duran, biraz geç cevap verince arayıp sinir yapan sevgilileri(sosyal ayar) var. Diyeceğim odur ki biraz ara verin, bir soluklanın, tatil falan yapın adalarda. Ama ne olur bir süre durun. Şu açığı kapatalım birkaç yıl sonra başlarsınız yine çekmeye. Film diyorum film. Aksi halde uykusuz geceler, devamsızlıktan kalınan dersler, kesilen maaşlar, terkedilen sevgililer giderek artacak.


Senin de beni sevdiğini biliyorum canım''

Öpüyor.

5 yorum:

jewel dedi ki...

24 tanesini izlemişm yalnızca. :S

Dizzy MissZee dedi ki...

40'ını izledim, hiç bir kaybım olmadı ;) ayrıca tüm zamanların en "inspirational" filmi olan "My Left Foot" nasıl bu listeye eklenmemiş şaştım!

jewel dedi ki...

my left food daniel day lewis'in oynadığı mıydı? ben kitabını okumuştum sadece.. =/

jewel dedi ki...

"food" yalnız..ehuheasdas..

Gülen Tezer dedi ki...

Merhaba; Şu an bir blog ödülü sahibisiniz.Sevgiler..