21 Nisan 2009 Salı

Adsız Adam 23749 Kopya İle Tüm Bloglarda

Evet ışık tutasım geldi son günlerin en kaçak hareketine. 3 başlık altında incelemek için yola çıkıyoruz. Ben en sık görülen türlerinden bahsedeceğim.

1.TÜR - Homo Asosyalis: Elleri nasırlaşmış, sosyal iletişim bozukluğu yaşayan, zamanının büyük bölümünü bilgisayar başında geçiren, özgüven eksikliği duyan, kendisini banyodan çıktıktan sonra ayna karşısında bile beğenmeyen bir güruh.

Sert bir giriş olabilir ama bu arkadaşların birçoğu söylediklerimi birebir yaşamaktadırlar. İnsan kazanmak iyi bir şeydir elbette ama bu saatten sonra bilim dahi çaresizdir onlar için. Kısacası ''Bu saatten sonra, böyle gelmiş, böyle gider.''

2.TÜR - Homo Ahlakus: Bu türdeki canlıların özellikleriyle, 1. türdeki bazı kişilik özellikleri örtüşmektedir. Burada işin içine yazıların, yaşananların, yazarın ve yorumlardaki görüşlerin ahlaki boyutu da karışır. Yazılar Din ve Türklük açısından sorgulanır da sorgulanır.

Adsız kişisine ters gelen hareketler, adsız kişisi tarafından hakaret boyutundaki sözcüklerle taçlandırılır. Kadın bloglarındaki tavır genel olarak ''Orospu, kaşar, senin anan baban abin yok mu, a.... koy...'' , erkek bloglarında ise ''Lan piç senin ebe.. si..'' şeklindedir.

3.TÜR - Homo Issız Sapiens: Günümüzdeki en moda türlerden biridir. Kendilerine tüm sosyalleşme ağlarında sıkça rastlanabilir. Bunun dışında birçok mekanda da görmek mümkündür. Türün adından da anlaşılacağı üzere Issız Adam tribindedirler. Bir dörtlükle aslında yaşamadıkları hayatlarını özetleyecek olursak;

Seksss vaaa,
Gezziyos, tozzuyos,
Yiyos içiyos,
Sabah olunca adiios..

Homo Issız Sapiens gayet zararsızdır. Yaklaşıp okşayabilir, hatta biraz konuşup eğlenebilirsiniz bile.

Bu 3 türe ışık tutmaya çalıştık umarım ilgilenirsiniz. Genel olarak erkek türleri ele aldık, bir başka gece de sorunlu kadın türlerini ele alabiliriz kimbilir.

Dikkat edin kendinize.
Tanrı hepimizi Adsız'lardan korusun.

T9'da 23749 yazınca ''adsız'' çıkıyor. Hey ho, Let's go.

Evdeki ses düm tek tek.

Öptüm.

Yalçın..

3 yorum:

E. dedi ki...

ahahah homo ıssız sapiens, seviyorum sizi bebeyim :D

rahat-sız hatun dedi ki...

Issız sapiyensler konusundaki çemkirişimi onlara duyduğum gıcığın müthiş bir tespiti. Durmak yok, yola devam sevgili yalçın :D

delininbiri dedi ki...

güzel tespitler olmuş..hatunları inceleyeceğin postu sabırsızlıkla bekliyorum :)