30 Ağustos 2009 Pazar

Yaka Kaldırma - Twitter - Ayşe Özyılmazel - Hıncal Uluç & Ayşe Arman

Şimdi bu yaka kaldırma hadisesini başlatan elimizdeki yazılı kaynaklara göre Eric Cantona'dır. Günümüzde ise Volkan Demirel ve Arda Turan bu yaka kaldırma olayını pek severler. Tabi onlar Cantona gibi maç esnasında değil, öncesinde ve sonrasında yaparlar bunu genelde. Beğenmesem de tarzdır bir şey diyemem. Ama Antalya'nın 40 derecelik bir yaz gününde yakasını kaldırmış alnından şıp şıp damlayan terlerini gördüğüm adama acırım, üzülürüm. Dalgamı da geçerim kusura bakmayın da. Fena bir görüntüdür. Yalnız o da değil zaten bu işi yapan. Son bir yıldır artarak devam etmekte yaka kaldıranlar. Sinirli abilerdir hafiften bunlar. Yer yer de kasıntı. Yer yerdir çünkü mekana göre değişir kasıntılıkları. Yürüyüşler, kollar ve ellerinde tuttukları sigara paketi telefon cüzdan ile süper kombindir yakaları da. Bence yapmayın. Yine de siz bilirsiniz.

Gelelim kolsuz body giyen erkek modellerimize. Size de laflar hazırladım kaçmayın. İyi göründüğünüzü düşünüyorsunuz değil mi? Ama kadınların geneli başını çeviriyor sizi görünce. Haberiniz olsun.

Ayşe Özyılmazel'in sesi iğrenç ötesi. Kendisini müzisyen ve şarkıcı ilan etmesi ise komik. Önündeki monitörler arızalı galiba. Bu kadının kendini duymadığına adım gibi eminim. Ayrıca yemek ilgi alanım demiş Twi'de. Belli oluyor bu durum fazlasıyla ve fazlalıklarıyla.

Twitter da dedikodu kazanı olmuş bu arada. Ünlüler Çiftliği havasında. Bol bol aramalar yapıyorum canım sıkıldıkça. Hangi ünlü kime giydirmiş haberiniz oluyor.

Son olarak Ayşe Arman gitgide vamplaşıyor. Nasıl mı? Hıncal Uluç ile yaptığı son röportajdaki fotoğraflar! Buradan bakabilirsiniz. Kimbilir daha ne gibi fantazileri var. İlerleyen zamanlarda göreceğiz. HELLO'nun 5. yaş kutlaması için Nihat Odabaşı'na verdiği fotoğraflar da bir o kadar ilgi çekiciydi.

Ayşe Arman polis, Hıncal Uluç suçlu. Sorgu fetişi şeklinde geçen bu röportajı da buradan okuyabilirsiniz.

Hıncal Uluç herkesin kötü dediğine iyi diyen, iyi dediğine ise kötü diyen bir yazardır. Yıllardır böyle ayakta kalmıştır. Gücünü de bu zıtlıktan alır zaten. Herkesin iyi dediği şeylere o da iyi dese ne farkı olur kim okur ki. İlgiyi başka yöne çekip, "ama Hıncal böyle yazmış" dedirtiyor. Medyadaki gücü ve kamuoyu üzerindeki etkisi de bu bir bakıma. Spor olsun magazin olsun, kültür-sanat olsun hep bir karşıt görüş bildirir genel kanının aksine. Ayşe Arman'ın HELLO dergisi için verdiği pozlara, bu Ayşe Arman değil ki Ayşe olsaydı bir şeyler söyleyebilirdim diyerek ayar vermişti. Ayşe Arman sorularıyla rövanşı almış gibi duruyor. Röportaj güzel olmuş. Ama fotoğraflar çok amatör geldi. Seks sorgusu şeklinde geçmiş elbette fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere bu yüzden iftardan sonra okuyun diye de not düşmüş Ayşe Arman :)

Bütünlemelerim var haftaya. Son sınıfa geçmem şart oldu. İki üniversite birden zor oluyor ama yer kaplar cv'mizde dursun zararı dokunmaz.

Yalç..

4 yorum:

rahat-sız hatun dedi ki...

magazin servisi gibi olmuşsun vesselam. ışık saçtın adeta yazınla:p aydınlandım. şimdi hıncalı bilmem etmem, tanışmadık hiç, ayşeyi de soyunuk halinin haberleriyle tanıdım. yaka kaldırmayı tiki müsvetteleri yapmıyor mu aboow çileden çıkıyorum. bi de bi tarafını kaldırıp öteki tarafını indiriyolar lan. ne haz alıyolarsa..

neyse cancazım bu kargaşada saçmalık bol olacak, şaşırmayalım.

özgün kal bebek.

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Oldum nasıl olmayayım ki. Çıldırdı millet sıcaktan.

3 milyon euroya hakkımı helal ederim ama herkese. Haberiniz olsun.

lnclt dedi ki...

futbolda sanırım 90'lı yılların başında çıkmış bişey. cantona'yla özdeşleşmişti tabiki. bende yakalı forma hastası birisi olarak, o yaka kalkmalı ama herkes değil takımın kralı kaldırmalı. :)(cantona'dan hariç hatırladıklarım gazza, del piero, hakan şükür, beckham ilk zamanları gibi...)
sokağa inersek yaka kaldırma mevzusu tiki yada ağır abi işi değildir aslında. memlekette hangi şey doğru ki bu olsun, bu da onun hesap biraz. tikisi caddede görür çoğalır, abiler tvdeki abilerinden görür çoğalır. ancak yakanın kalkık olması gereken bir şey vardır. trençkot yada türevleri palto giyiceksen o yaka herşeye rağmen kalkmalı. hiç uyumamak böyle bişey sanırım yazmak istiyorum hala :)

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Bir kilo süt içip gazım var diye uyuyamayan Evren :)

Şimdi palto vs giydiğinde yaka kalkar. Zaten ürünün düğmelerini iliklediğinde ya da fermuarı çektiğinde yaka havalanır. O normaldir. Ama polo yaka tipi bir şey giydiğinde özellikle kısa kollu, yakayı kaldırmak ne demek abi :) Antalya sıcağında şıp şıp terlemeye değer mi. Takıldığım nokta budur:)

Git yat ayrıca kimse gelmeeeez.