20 Ocak 2009 Salı

Emeğe Saygı Haydi Repler

Aldım gazı gidiyorum. Neler yazdım bu bloga ilk olarak şimdi neler yazıyorum. Hayır yazı içerik olarak yararlı da ya başlık! Neyse geçelim efendim bunları. Çok yararlı iki siteden haberiniz olsun istiyorum. İkisinin de konusu müzik. İlkini itü sözlük'den yazar arkadaşlar oluşturmakta. Şahsen hiçbirini tanımasam da reklamı hakeden bir iş yapmışlar.

Kendi ağızlarından yazacak olursam: Ana tema müzik, primer amaç ise yeni çağın kulaklarınızın pasını götürecek, hoparlörünüze hükmedecek, keyfinize keyif katacak albümlerini sizlere tanıtmak..

Karşınızda Muse-Ink

Bir başka bilinmesi gereken site ise Ufk kaynaklı. Last Fm ve Pandora gibi bilinen örneklerin yanında mutlak suretle bu siteye de bir göz atmak gerekir.

Eğer bilgisayarınızdaki şarkılar sizi sıkmaya başladıysa ya da iş yerinde kullandığınız bilgisayarda istediğiniz müzikler yoksa yeriniz Musicovery. Önce modunuzu seçin ardından sevdiğiniz tarzları belirleyin sonrasında hiçbir şeye karışmayın.

Şarkıların kalitesi cd kalitesinden biraz düşük haliyle. Ama güzel ses sistemlerinde dinlerseniz yeni şeyler keşfetmenin tadıyla bunu farketmeyebilirsiniz. Ha bana yetmez derseniz ufak bir ücret karşılığında üye olup cd kalitesinde de dinleyebilirsiniz tabi ki.

Son olarak sitenin tasarımı da pek renklidir. İçinizi açar. Şarkılarınız sizin için çalarken arada bakın sayfaya da.

Bugünlük de yazımızın sonuna gelirken herkese sevgiler dileyelim.

Konusu geçen iki site:
Muse-Ink
Musicovery

yalçın..

1 yorum:

hildiri dedi ki...

muse-ink yorumların için teşekkür ederim..

(zeus)