9 Mayıs 2009 Cumartesi

Beni Yıkan Erol Evgin Gerçeği

Erol Evgin'in saçları perukmuş!
Erol Evgin'in saçları perukmuş!
Erol Evgin'in saçları perukmuş!

Dün akşam saatlerinde öğrendiğim bu gerçekten sonra hayatım asla eskisi gibi olmayacak.

Olayı kısaca anlatacak olursam, dün akşam saat 9 sularında oturmuş televizyon izlerken ben o kahrolası cümleyi kurdum..

-Bu Uğur Dündar ile Erol Evgin de hiç yaşlanmadı ya. Saçları bile aynı adamların.

Keşke demez olsaydım. Dememle birlikte salondan büyük bir ses yükseldi.

-Sen bilmiyor musun, Erol Evgin'in saçları...
-Susun susunnn. Yalvarırım devam etmeyin... HAYIIIIIIIIIIIIR!

Belki birçoğunuz bunu biliyordu ama bana kimse bir şey söylemedi bu yaşıma kadar. Niye söylemediniz neyi beklediniz ya of. Evet yaşım 22 ve bu gerçeği yeni öğreniyorum. Dünden beri bambaşka bir hayatı yaşıyor gibiyim.

Allahım neden?

Neden?

Neden ben?

Neden yaptın Erol neden?

Neyse.

İşte öyle bir şey :(

Yalç..

4 Mayıs 2009 Pazartesi

Ben Son Günlerde Neredeydim?

Can sıkıcı bir durum yoktu evvela onu söylemeliyim. Buralarda olamayaşımın nedenlerini birazdan sayarım. Onun dışında can sıkıcı tek durum birçok güzel insanın bloglarını takip edememem oldu.

Bu blog alemi öyle bir şey ki, ''bir şeye bakıp hemen çıkıcam'' diyemiyorsun. Birine gireyim desen diğer bloglara illa ki sıçrıyorsun. O yüzden kafamın rahat olduğu bir anda yapmak istiyorum bunu. Hala rahat değilim aslında. Devam ediyoruz..

Cuma günü teslim etmem gereken bir adet bitirme tezim var. Sponsorluklar konusunda uzmanlaştığımı sanıyorum artık. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun herhangi bir şeyle uğraşmadım. Yer yer kendimi tanıyamasam da bu tez yazma işi ciddi ciddi beni kendine bağladı. Hep daha iyisini çıkarabilmek adına çabalıyorum. Alt sınıflardaki arkadaşlara tavsiye ederim. İyi bir danışman hocanız varsa bitirme tezi, projesi ıvırı zıvırı alınız. Çünkü kendinizi önemli hissediyorsunuz. Ha ben daha önce önemsiz mi hissediyordum. Öyle değil yahu. Bilime katkın olduğunu düşünüyorsun akademik bir dalga sonuçta.. Ha kim senin tezini açıp okuyacak hiç kimse. Doktora tezi olsa neyse. Ama yine de önemli hissediyorsun kendini.. Bitirme tezi lan boru değil ki.

Şişirdim de şişirdim kendimi farkındayım. Yalnız dediğim gibi hayatımda hiç bu kadar kitaplara, tezlere gömülmemiştim. Farklı bir dönem geçirdiğimden olsa gerek tuhaf hissediyorum. Lakin pek mutluyum. Tabi bu mutluluğun nedenini yalnız teze bağlamak doğru değil..

Bizim ev denize pek yakındır. Falezlerin hemen üstündeyiz Antalya'da. Bu postu yayınla deyip 5 dakika sonra denizin içinde olabilirim mesela. Böyle olunca birkaç gün de hava harika olunca dalış yaptım bol bol. Tez ve dalış evet. Su altında bile düşündüm kaynakçalarımı. İyi ki varsın Argan, Katırcı ve daha onlarcası. Siz olmasanız bu tez olmazdı.

Daha fazla kıskanmanıza lüzum yok, gün boyu devam eden yağış ara ara kendini göstermekte. Okulumuzda ise şenlik şebelek durumları yarın itibariyle başlamakta. İlk gün Benny Benassi var. Hepimizin aklında bir satisfaction tabi. Gider miyim bilemedim şimdi.

Cuma itibariyle tezi teslim edeceğim. Sonra kendimi kumsallara mı atarım yoksa iki hafta sonra başlayacak olan finallerin kucağına mı onu da bilemedim.

Evet bilmiyorum gerçekten. Kafam çok karışık.
İnanmıyorum :(
Bir güç var ama..

Oldu o zaman...

Yalç bey.

2 Mayıs 2009 Cumartesi

Kelimelere Ne Gerek

soyarsın yavaş yavaş
ben üstüne dökülürüm
titrersin her dokunuşta
buz gibi eritir tenim.

gayet homojen artık
bak bakalım hangisi hangimiz
hala var mı tekil yüzler
unut bakalım biz kimiz.

bir ses derinden
keşfedilmemiş yerlerinden
bir nefes terli bedeninden
çarpışıp acıttığım mor tepelerinden.

saçlarımda ellerin
neler geçer içinden
bak tek parçayız işte
hadi üzerime gelsene.

hiç değişmeden böyle kalsak
uçup uçup sonra acıksak.
sussak, anlasak, alışşak ağır ağır
yorulsak bile hiç durmasak.


Yal..